Welkom op mijn website van mensinkopleidingen.nl en systeemopstellingen.info. Ik  begeleid ruim 10 jaar familieopstellingen in allerlei settings: van familie- werk- &organisatie opstellingen en individuele opstellingen tot groepen van maximaal 12 deelnemers. Naast deelname aan dagdeel-, dag- avond- of weekendworkshops kunt u ook opleidingen en masterclasses volgen.
Lees de reacties van deelnemers.

Hele nieuwe opzet organisatie workshops Familieopstellingen.

Vanaf december 2013  ga ik helemaal voor de Kunst …  

Opstellingen doe ik wel. Als je me belt voor een opstelling dan kan dat bij mij thuis en dan roep ik er twee vaste representanten bij. Bij mij thuis koste een opstelling 85 euro.

 

Een workshop is ook mogelijk als jij of als iemand anders een groep bij elkaar organiseert.

 

Zit je b.v. in een Yoga groep of een bewustzijngroep of i.d. dan kan je mij  in jouw groep uitnodigen voor systeemopstellingen,

op een morgen een middag of een avond.

Het hangt van de grote van de groep af maar bij 8 personen kan iedereen een kleine inzicht opstelling krijgen. Kosten 50 euro per persoon.

En dat kan in de Yurt in Anerveen, in het Nivonhuis Emmen en ook op locatie.

 

Je mag jou ook op een wachtlijst laten zetten voor deelname.

Mocht er dan een groep zijn waar je ook bij kan dan laat ik het horen.

 

Heel veel liefde licht en kracht en… moed toegewenst.

Ik geef  diverse soorten workshops in Emmen en Anerveen (bij Hardenberg). U kunt mij ook bij u op locatie uitnodigen.
U kunt altijd meedoen, met of zonder ervaring. Voor uzelf een opstelling doen is mogelijk nadat u minstens een keer deel hebt genomen als representant voor opstellingen voor anderen.

Lees meer

In sommige gevallen is het beter om, in plaats van in een groep, op persoonlijke basis uw vraag aan de orde te stellen. Dit kan bv in gevallen waarbij het fysiek niet mogelijk is om naar een workshop te komen of waar de materie te privé is om in een groep op te stellen. Of er is een andere reden waardoor u niet in de gelegenheid bent naar een groepsworkshop te komen.
In dat geval kunt u een individuele opstelling aanvragen.
Bij u thuis of aan de Laan van de Eekharst ini Emmen.

Voor individuele therapeuten en groepen verzorg ik opleidingen en bijscholingen op maat. Zoals de masterclass familieopstellingen. Artsen, psychologen en therapeuten kunnen bij mij terecht voor scholing.

Lees meer ... 

U wilt het eigenlijk wel eens meemaken. Maar tegelijkertijd ervaart u een drempel om te komen in een groep?

Neem dan Contact met mij op.

Of kom naar onze introductieworkshops: u kunt kiezen voor een korte introductie van een avond of een iets uitgebreidere van 3 avonden. U kunt bv ook bij u thuis in de huiskamer een introductie organiseren.

 Bekijk de volledige agenda.

Systeemopstellingen

Systeemopstellingen is een methode om ons te helpen met helen, waarbij meningen en oordelen achterwege blijven. Wie een opstelling beleeft, ervaart deze veelal als zeer liefdevol, krachtig en helend.

Tijdens een opstelling kan aan het licht komen hoe ingrijpende gebeurtenissen uit vorige generaties door kunnen werken in je eigen leven.

Vastgeroeste patronen en verhoudingen kunnen weer in beweging worden gebracht. Zo onstaat er meer acceptatie, ruimte, vrijheid en nieuwe toekomstmogelijkheden. 

 

Als er één persoon uit de familie een opstelling doet, kan er al ordening komen in het hele systeem, waardoor de liefde weer kan gaan stromen.