Voor een echtpaar of een eigen groep van  4, 6 of 8 personen kan er een massage cursus gegeven worden in Anerveen (bij Hardenberg).  Ook kan ik bij u op locatie komen.

Prijs op aanvraag.

Na de kennismaking hebben we even een intake gesprek.

Wat is het doel van uw massage? Hebt u speciale wensen? Zijn er bepaalde klachten? Is er iets waar ik rekening mee dien te houden?  Uit dit gesprek zal blijken wat voor u de meest geschikte massage is op dat moment.

Na de behandeling is het goed om gedurende een periode rust te nemen en niet gelijk weer in actie te komen.
U bent even helemaal uit uw gebruikelijke patroon gehaald en het is heel belangrijk om lichaam en geest, het ontgiften en het ontstressen nog even wat tijd te gunnen zodat u er langer plezier van zult beleven.

Verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid: alle adviezen die ik geef zijn aan uzelf ter beoordeling. U bent altijd zelf verantwoordelijk voor acties en besluiten die u neemt.

Mijn behandelingen zijn een aanvulling op reguliere geneeswijzen. Het is van belang dat u contact houdt met uw huisarts of de medisch specialist bij wie u onder behandeling bent. Ik beloof geen genezingen, ik kan ondersteuning bieden en helpen bij het verminderen van klachten. Daarnaast kan ik een bijdrage leveren aan het activeren van uw zelfgenezende vermogen. 

Afspraak maken?

U kunt bellen naar Marike Mensink  telefoon 0591-629852


Een massage cadeaubon is ook een mogelijkheid. Stuur een E-mail
 

Praktijk: Laan van de Eekharst 343

7823 AH Emmen (Emmerhout)

Kosten
Stoelmassage

20 min. EUR 25,00Overige massages

60 min. massage EUR 50,00

90 min. massage EUR 65,00

Cadeau bonnen

€ 50.00 of € 65.00Ik kom ook bij u aan huis voor EUR 15,00 extra.Voor bedrijven gelden andere tarieven. (neem contact op)Reiskosten

EUR 0,25 per kilometer buiten de afstand van 20 kilometer.Afspraken welke niet 24 uur van tevoren worden geannuleerd worden in rekening gebracht.

Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW