Bij een energetische voetmassage wordt naast de massagetechnieken op het grof stoffelijke lichaam ook het fijn stoffelijke lichaam (aura) behandeld. Het fijn stoffelijke lichaam is het lichaam dat we niet kunnen zien, maar wat ik u wel kan laten voelen of leren voelen tijdens de behandeling.
Een energetische massage behandelt naast de fysieke klachten ook de emotionele blokkades. Vaak zijn fysieke klachten een uitdrukking van onverwerkte emoties. Als een onverwerkte emotie erkend en behandeld wordt, verdwijnen vaak ook de fysieke klachten.

Tijdens de massage kunnen emoties loskomen, daarom is er altijd ruimte en tijd om te praten en de bijbehorende emoties en ervaringen te uiten.

U voelt uzelf snel en spontaan ontspannen. U gaat uw eigen energiestroom voelen. Deze eigen energiestroom wordt vaak verward met mijn energie. Ik stel mijzelf met u in verbinding en help u deze stroom weer op gang te brengen.
U kunt zelfs in een zeer diepe ontspanning of in een meditatieve staat komen.

Afspraak maken?

U kunt bellen naar Marike Mensink  telefoon 0591-629852


Een massage cadeaubon is ook een mogelijkheid. Stuur een E-mail
 

Praktijk: Laan van de Eekharst 343

7823 AH Emmen (Emmerhout)

Kosten
Stoelmassage

20 min. EUR 25,00Overige massages

60 min. massage EUR 50,00

90 min. massage EUR 65,00

Cadeau bonnen

€ 50.00 of € 65.00Ik kom ook bij u aan huis voor EUR 15,00 extra.Voor bedrijven gelden andere tarieven. (neem contact op)Reiskosten

EUR 0,25 per kilometer buiten de afstand van 20 kilometer.Afspraken welke niet 24 uur van tevoren worden geannuleerd worden in rekening gebracht.

Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW