Shiatsu is een Japanse drukpuntmassage.

Een shiatsu behandeling wordt op een massagemat op de grond gegeven waarbij u gemakkelijk zittende kleding krijgt. 

Voor mij als behandelaar is het heel plezierig om dit te doen. Omdat ik werk vanuit mijn CHI (energie centrum) krijg ik hier energie van en kan die gelijk weer doorgeven.

Door toepassing van zowel druk- als stretch- technieken zal de energiedoorstroming in  gestagneerde lichaamsdelen loskomen.

Het resultaat is dat u zich emotioneel evenwichtiger voelt doordat lichaam en geest in balans komen, en de zelfgenezende kracht van het lichaam erdoor versterkt wordt.

 

Shiatsu verlicht hoofd- en rugpijn, nek- en schouderklachten, neemt stress en spanning weg, verbetert de spijsvertering en harmoniseert het zenuwstelsel en verhoogt de vitaliteit. Shiatsu werkt preventief en is ook uitstekend als ontspanningmassage.

 

Bij het signaleren van ernstige gezondheidsproblemen zal ik u aanraden naar een arts of b.v. een chiropractor te gaan.

Op een speciaal daarvoor ontworpen stoel kunt u ook een Shiatsu behandeling ontvangen. Door de zeer comfortabele houding op deze stoel kunt u zich  gemakkelijk overgeven aan een behandeling. De stoel kan mee op locatie.

Als shiatsu stoelmasseur kan ik een standaard ontspannende stoelmassage geven of een shiatsu behandeling gericht op rug-,  schouder- of nekklachten.

Als mensen gemotiveerd zijn en zich goed voelen, kunnen ze bergen verzetten. Een stoelmassage draagt bij aan het gevoel van welbevinden van uw medewerkers. Een stoelmassage is een goede investering en een gebaar dat door uw medewerkers zeker zal worden gewaardeerd.

Afspraak maken?

U kunt bellen naar Marike Mensink  telefoon 0591-629852


Een massage cadeaubon is ook een mogelijkheid. Stuur een E-mail
 

Praktijk: Laan van de Eekharst 343

7823 AH Emmen (Emmerhout)

Kosten
Stoelmassage

20 min. EUR 25,00Overige massages

60 min. massage EUR 50,00

90 min. massage EUR 65,00

Cadeau bonnen

€ 50.00 of € 65.00Ik kom ook bij u aan huis voor EUR 15,00 extra.Voor bedrijven gelden andere tarieven. (neem contact op)Reiskosten

EUR 0,25 per kilometer buiten de afstand van 20 kilometer.Afspraken welke niet 24 uur van tevoren worden geannuleerd worden in rekening gebracht.

Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW